ارز دیجیتال بونک چیست و نحوه خرید بونک در کوینکس چگونه است؟ بونک (Bonk) با نماد اختصاری BONK، یکی از بزرگترین و موفقترین میمکوینهای بازار کریپتو است که از نوامبر 2023 میلادی تاکنون، روند رشد شگفتانگیزی داشته و ارزش بازار آن از زیر 30 میلیون دلار، به بیش از 1 میلیارد دلار ناقابل ارتقا یافته است. همین روند روبه افزایش باعث شده است تا بسیاری از تریدرها و سرمایهگذاران، برای خرید بونک در کوینکس اقدام کنند. اگر شما نیز قصد خرید بونک در کوینکس را دارید، با ما همراه باشید تا پس از مروری کوتاه بر خودِ این ارز و تاریخچه قیمتی آن، بهصورت تصویری مراحل خریدش را آموزش دهیم.
بونک (BONK) چیست؟
بونک (Bonk) با نماد اختصاری BONK، یکی از بزرگترین و بهترین میمموینهای حال حاضر دنیا است. این ارز دیجیتال نیز مانند سایر میمکوینهای بازار مثل دوج کوین (Doge Coin) و شیبا اینو (Shiba Inu)، با الهام گرفتن از از الگوهای رفتاری اینترنتی، جوکها و طنزهای موجود راهاندازی شده است.
تصویر توکن بونک نیز درست مانند دوج کوین و شیبا اینو، با الهام از یک نژاد سگ ژاپنی به نام شیبا اینو طراحی شده است و از این رو میتوان گفت که با یکی دیگر از رقبای دوج در بازار روبهرو هستیم.
این ارز دیجیتال، روی شبکه بلاکچینی سولانا (Solana) راهاندازی شده است و از این رو مقیاسپذیری بسیار بالایی دارد. سرعت تراکنشها در پرداختهای بونک بسیار بالا بوده و در عین حال، هزینههای معاملاتی نیز پایین و مقرونبهصرفه هستند. همین امر، باعث شده است تا سرمایهگذاران، تریدرها و کاربرانِ حوزه پرداخت از این توکن استقبال کنند.
ایردراپ عظیم بونک در سال ۲۰۲۲
جالب است بدانید که توکن بونک، طی یک ایردراپ عظیم در تاریخ 25 دسامبر 2022 میلادی و بهعنوان هدیه کریسمس به جامعه سولانا عرضه شده است!
کل عرضه این ارز دیجیتال معادل 100 تریلیون توکن بوده است که از این مقدار، 50 درصد بین کاربران سولانا توزیع شده است که شامل موارد زیر بودهاند:
- هنرمندان
- تولیدکنندگان
- توسعهدهندگان
- کلکسیونرهای NFT
- و اعضای فعال جامعه…
ایردراپ موردنظر نیز بدون هیچگونه اطلاعیه قبلی و اطلاعات خاصی بهصورت یکباره و بیخبر انجام شده است که باز هم جای سوال و تعجب دارد!
برخلاف بسیاری از دیگر میمکوینهای بازار که فاقد هرگونه کاربرد یا حتی وایت پیپر (White Paper) و نقشه راه (Road Map) هستند، بونک دارای وایت پیپر رسمی است.
بنیانگذاران و تیم توسعهدهنده این میمکوین، تا به امروز مشخص نشده و ناشناس هستند. با این حال، این تیم در رسانههای اجتماعی نظیر ایکس (توئیتر سابق) و غیره فعال هستند و در تلاشاند تا جامعه فعال و پویایی برای پروژه ایجاد کنند.
توکنومیکس ارز دیجیتال بونک (BONK)
در بخش قبل تاحدودی با میمکوین بونک (BONK) آشنا شدیم. اما اکنون بد نیست نگاهی بسیار کوتاه، در قالب یک جدول خلاصهوار نیز بر اقتصاد توکنی این ارز دیجیتال محبوب و جنجالی داشته باشیم تا ببینیم که وضعیت آن در سطح بازار به چه صورتی است.
نام | بونک (Bonk) |
دستهبندی | میمکوین (Meme Coin) |
نماد اختصاری | BONK |
تعداد کل عرضه | یک تریلیون توکن |
بلاکچین اختصاصی | ندارد؛ راهاندازی شده روی بستر سولانا (Solana) |
مزیتها یا کاربردها | کاربرد خاصی بهعنوان میمکوین ندارد؛ میتواند ابزار ذخیره ارزش، ترید یا پرداخت باشد |
هدف از راهاندازی ارز | ارائه ابزاری برای سرگرمی و سرمایهگذاری باهم |
همانطور که اشاره شد، میمکوین بونک، بهعنوان یکی از جنجالیترین ارزهای دیجیتال فعلی بازار، بر بستر شبکه مقیاسپذیر سولانا (Solana) راهاندازی شده و هدف از راهاندازی آن نیز صرفاً شوخی و سرگرمی در کنار مقداری سرمایهگذاری بوده است!
بر اساس دادههای وبسایت کوین مارکت کپ (Coin Market Cap)، ارز دیجیتال بونک، در حال حاضر از نظر ارزش بازار جزو 75 ارز دیجیتال برتر دنیا است و سایر دادههای معاملاتی و بازار مرتبط با آن در زمان نگارش این مقاله نیز عبارتند از:
قیمت لحظهای (Price) | 0.00001993 دلار |
ارزش بازار (Market Cap) | 1,543,748,803 دلار |
حجم معاملات روزانه (Volume) | 298,341,591 دلار |
ارزشگذاری رقیقشده (Fully Diluted Valuation) | 1,770,928,011 دلار |
مجموع ارز در دسترس (Circulating Supply) | 77,419,592,329,436 توکن! |
تاریخچه قیمت ارز دیجیتال بونک (BONK)
میمکوین بونک (BONK) یهعنوان یکی از موفقترین میمکوینهای حال حاضر دنیا، قابلیت آن را دارد که یکی از بهترین و سودآورترین ابزارها برای ترید کردن و ذخیره ارزش یا همان سرمایهگذاری باشد. در ادامه، نگاهی نیز به روند قیمتی این ارز دیجیتال از ابتدای راهاندازی تاکنون خواهیم داشت تا بهتر بتوانیم در مورد خرید آن تصمیمگیری کنیم.
نمودار قیمتی زیر، از وبسایت تریدینگ ویو (Trading View) برای ارز دیجیتال بونک (BONKUSDT) استخراج شده است؛ مشاهده میکنید که توکن، روند قیمتی بسیار پر فراز و نشیبی را تجربه کرده است. میمکوین بونک از زمان راهاندازی و عرضه خود در نوامبر 2023 تا نوامبر 2024، سهبار متوالی شاهد پیکهای قیمتی در حوالی سطح 0.00003 دلاری بوده است:
- چهارم مارس 2024
- بیستم می 2024
- پانزدهم جولای 2024
با این حال، بالاترین اوج قیمتی (ATH) میم کوین بونک، مربوط به تاریخ یازدهم نوامبر 2024 میلادی است که قیمت این ارز تا حوالی سطح 0.00005 دلاری نیز افزایش یافته و سپس اصلاح کرده است.
در حال حاضر نیز قیمت بونک پیرامون سطح 0.00002 دلاری در نوسان است و احتمال اینکه بار دیگر بتواند افزایش یافته و سرمایهگذارانش را خوشحال کند، بسیار زیاد است.
آموزش نحوه خرید بونک در کوینکس (CoinEx)
در بخشهای قبل، به معرفی و ارزیابی ارز دیجیتال بونک پرداخته و به این نتیجه رسیدیم که میتواند گزینه جذابی برای سرمایهگذاری و معاملهگری باشد. اما اکنون ببینیم که نحوه خرید بونک در کوینکس (CoinEx) به چه صورتی است؟!
برای خرید بونک در کوینکس کافی است وارد حساب کاربری خود در وبسایت این صرافی شده و در صفحه نخست، از منوی بالای صفحه روی گزینه Exchanges کلیک کرده و مطابق تصویر زیر، گزینه Spot Trading را انتخاب کنید.
وارد صفحهای به شکل زیر خواهید شد که صفحه از چهار قسمت مختلف تشکیل شده است:
- سمت چپ – ارزهای دیجیتال
- بخش میانی – دادهها و نمودار قیمتی
- سمت راست – دفتر سفارشها یا اوردر بوک
- بخش انتهایی – پنل معاملات اسپات کوینکس
در ادامه، مراحل خرید بونک در کوینکس را آموزش میدهیم که چهار مرحله بوده و هریک به ترتیب در همین بخشهای معرفی شده انجام میشوند.
مرحله اول: انتخاب ارز دیجیتال بونک
اولین مرحله از مراحل خرید بونک در کوینکس، انتخاب ارز دیجیتال است. برای این منظور، کافی است مطابق تصویر زیر روی فیلد سرچ که در بالای داشبورد ارزهای دیجیتال در سمت چپ صفحه تعبیه شده است ضربه بزنید:
اکنون کافی است عبارت BONK را در این فیلد تایپ کرده و سرچ کنید. مشاهده خواهید کرد که چندین جفت ارز معاملاتی ارز دیجیتال بونک با بیتکوین (BTC)، یواسدی کوین (USDC) و تتر (USDT) لیست شده است که جفت معاملاتی موردنظر ما، بونک به تتر (BONK/USDT) است.
مرحله دوم: تحلیل نمودار قیمتی بونک
در مرحله دوم از مراحل خرید بونک در کوینکس، به محض اینکه جفت ارز معاملاتی بونک به تتر (BONK/USDT) را انتخاب کردید، دادههای قیمتی و نمودار قیمتی برای این ارز دیجیتال برایتان فعال خواهند شد؛ این دادهها که در بالای نمودار و بخش مقابل نماد جفت ارز تعبیه شدهاند شامل موارد زیر هستند:
- قیمت (Price)
- تغییرات قیمت (Change)
- بالاترین قیمت در 24 ساعت (24H Highest)
- پایینترین قیمت طی 24 ساعت (24H Lowest)
- حجم معاملات روزانه بر اساس ارز دیجیتال (Volume BONK)
- حجم معاملات روزانه بر اساس تتر (Volume USDT)
کافی است از دادههای بالا استفاده کنید تا بتوانید روندهای قیمتی، حجم سفارشات و معاملات و تغییرات این ارز دیجیتال طی 24 ساعت گذشته را ارزیابی کنید.
از طرفی، در بخش نمودار قیمتی (Price Chart) نیز یکسری ابزارها و امکانات تعبیه شدهاند که مهمترینشان عبارتند از:
- تایم فریمها (Time Frames)
- اندیکاتورهای تکنیکال (Indicators)
- تنظیمات خودِ نمودار (Chart Settings)
- نوع و شکل ظاهری نمودار (Candles)
- افزودن نماد (Compare Symbol)
- تریدینگ ویو (Trading View)
- هوش مصنوعی (AI Analysis)
- بزرگنمایی نمودار (Full Screen)
- افزودن چند نمودار (Multi Charts)
- دریافت خروجی (Generate Snapshot)
با استفاده از این ابزارها نیز میتوانید سطوح قیمتی را ترسیم کنید، روندها بازار (Market Trends) را بررسی کنید، سطوح حمایت و مقاومت (Support and Resistance levels) را رسم کرده و خلاصه، بازار را از نظر تکنیکال تحلیل کنید. این امر، به شما کمک میکند تا در بهترین زمان و موقعیت اقدام به خرید بونک در کوینکس کنید و پتانسیل سود خود را افزایش دهید.
مرحله سوم: بررسی دفتر سفارش های بونک
در مرحله سوم از مراحل خرید بونک در کوینکس، میتوانید با استفاده از دفتر سفارشات یا اوردر بوک (Order Book) تعبیه شده در بخش سمت راست صفحه، وضعیت معاملات و سفارشات ارز دیجیتال بونک در صرافی کوینکس را بررسی کنید:
همانطور که میدانید، صرافی کوینکس یکی از بزرگترین صرافیهای ارز دیجیتال متمرکز دنیا است و نقدینگی بسیار بالایی دارد. شما میتوانید در سایه استفاده درست از اطلاعات دفتر سفارشات و این نقدینگی کلان، معاملاتی پرسود و خریدهایی مقرونبهصرفه در این صرافی داشته باشید.
مرحله چهارم: ثبت سفارش خرید بونک
و اما میرسیم به مرحله چهارم از مراحل خرید بونک در کوینکس، که اصلیترین مرحله نیز بوده و مربوط به سفارشگذاری (Ordering) در پنل معاملات اسپات این صرافی است؛ برای ثبت سفارش، کافی است مطابق تصویر زیر اسکرول کرده و به بخش انتهایی صفحه در زیر نمودار قیمتی بیایید.
همانطور که در تصویر نیز قابل مشاهده است، برای خرید نقدی ارز بونک در کوینکس، در بالای پنل معاملاتی اسپات صرافی کوینکس گزینه Spot Trading را فعال کردهایم، البته معمولاً بهصورت پیشفرض فعال است و اساساً کاری با Margin Trading که قابلیت خرید این ارز دیجیتال با اهرم 5X را فراهم کرده است نداریم.
در وهله بعد، لازم است یکی از حالتهای روشهای سفارشگذاری در صرافی کوینکس را انتخاب کنید:
- سفارش لیمیت (Limit)
- سفارش مارکت در کوینکس (Market)
- سفارش استاپ لیمیت (Stop Limit)
- سفارش استاپ مارکت (Stop Market)
راحتترین و سادهترین نوع سفارشگذاری، روش مارکت (Market) است. در این روش، شما قیمتی برای سفارش تعیین نمیکنید و خرید بونک در کوینکس، بر اساس بهترین قیمت لحظهای بازار صورت خواهد گرفت.
یعنی سیستم بهصورت خودکار، از روی سفارشهای به ثبت رسیده در دفتر سفارشات، بهترین قیمت لحظهای موجود را برای سفارش شما لحاظ میکند که در اصل عبارت است از:
- پایینترین قیمت بازار برای خرید
- بالاترین قیمت بازار برای فروش
سفارشهایی که به این روش ثبت میشوند، معمولاً خیلی سریع پر میشوند و شما میتوانید توکنهای بونک خریداری شده را در کیف پول اختصاصیتان بلافاصله پس از ثبت سفارش دریافت کنید.
روش دوم، سفارشذاری به صورت محدود یا لیمیت (Limit) است. در این روش، خودِ شما هستید که مشخص میکنید خریدتان روی چه قیمتی انجام شود. در صورتی که قیمت تعیین شده توسط شما، فاصله زیادی با قیمت لحظهای بازار داشته باشد، معمولاً سفارش به حالت تعلیق یا پندینگ (Pending) در خواهد آمد تا زمانی که سفارشی منطبق با آن در دفتر سفارشها یافت شده و آن را اصطلاحاً پر کند.
اما دو سفارش استاپ مارکت (Stop Market) و لیمیت مارکت (Limit Market) نیز روشهایی هستند که نوع قیمتگذاری در آنها به ترتیب عین سفارشهای مارکت و لیمیت است؛ با این تفاوت که در این دو حالت، سیستم از شما یک قیمت استاپ (Stop Price) نیز میخواهد!
این قیمت، درست مانند قیمت ماشه (Trigger Price) عمل میکند، به این شکل که تا قیمت بازار به استاپ پرایس نرسیده است، سفارش شما وارد اودر بوک نخواهد شد. این ابزار میتواند یک تکنیک مدیریت ریسک در صرافی کوینکس برای خرید ارزهای دیجیتال پرنوسان باشد.
طبیعتاً هرچه فاصله استاپ پرایس و لیمیت پرایس با قیمت لحظهای بازار بیشتر باشد، احتمال اینکه سفارش مدت زمان بیشتری در حالت تعلیق بماند نیز بیشتر میشود.
پس از تعیین نوع سفارش، اکنون کافی است حجم یا مقدار آن را نیز مشخص کرده و خرید بونک در کوینکس را نهایی کنید. برای این منظور، کافی است مطابق تصویر زیر، روی فیلد مقدار ضربه بزنید:
مشاهده میکنید که دو گزینه وجود دارند:
- ارزش (Value)
- مقدار (Amount)
اگر قصد خرید مثلاً 1000 واحد میمکوین بونک (BONK) را دارید، حالت Amount را انتخاب کنید و اگر هم قصد خرید بونک به اندازه مثلاً 100 تتر (USDT) یا دلار را دارید، از حالت Value استفاده کنید.
درنهایت با کلیک روی دکمه Buy BONK خرید شما نهایی شده و به کیف پولتان در صرافی کوینکس واریز خواهد شد. برای بررسی سفارشهای خود، کنسل کردن برخی از سفارشات و مدیریت آنها یا دسترسی به تاریخچه نیز میتوانید از بخش انتهایی صفحه استفاده کنید:
تاریخچه همه سفارشات و معاملات شما در این بخش ذخیره شده و قابل دسترسی است.
نکات مهم خرید بونک در کوینکس
در بخشهای قبلی مقاله، نحوه خرید بونک در کوینکس را باهم بررسی کردیم. اما در انتها بد نیست چند نکته کوتاه ولی مهم را نیز متذکر شویم:
- ارز دیجیتال بونک نیز مانند هر دارایی رمزنگاریشده دیگری بسیار پرنوسان است
- بازار ارزهای دیجیتال بازاری پرریسک بوده و هرلحظه امکان ریزش ارزها در آن وجود دارد
- ریسک میمکوینهایی مثل بونک بسیار بیشتر از ارزهای دیجیتال تثبیتشده مثل بیتکوین است
- میمکوینهایی مثل بونک معمولاً بهدلیل صرفاً تقاضا رشد میکنند، پس امکان سقوطشان هم بالاست!
- هنگام خرید بونک در کوینکس، چه برای میکر (Maker) و چه تیکر (Taker)، کارمزد یکسان 0.2 اعمال میشود
- با ارتقای سطح کاربری خود – هولدکردن ارز CET یا افزایش حجم معاملات میتوانید کارمزدهای کوینکس را کاهش دهید
- اطلاعات کاربری، رمزعبور و سایر دادههای مهم اکانت کوینکس خود را در اختیار هیچ کسی قرار ندهید
- برای خرید بونک از اپلیکیشن موبایل کوینکس نیز میتوانید طبق دستورالعمل بالا عمل کنید
- برای ذخیرهسازی ارزهای دیجیتال خریداریشده از یک کیف پول امن استفاده کنید
جمعبندی
بونک چیست و خرید بونک در کوینکس چگونه است؟ این ارز دیجیتال که با هدف رقابت با میمکوینهای دیگر نظیر دوج کوین و شیبا اینو راهاندازی شده است، در اغلب صرافیهای ارز دیجیتال داخلی و خارجی قابل خریدوفروش بوده و برای خرید ارز بونک در کوینکس نیز میتوانید دستورالعمل زیر را دنبال کنید:
- انتخاب ارز دیجیتال
- تحلیل تکنیکال نمودار قیمتی
- بررسی دفتر سفارش یا اوردر بوک
- ایجاد سفارش خرید اسپات
سوالات متداول
- ارز دیجیتال بونک (BONK) چیست؟
ارز دیجیتال بونک (Bonk) با نماد اختصاری BONK، یکی از بزرگترین و بهترین میمموینهای حال حاضر دنیا است که روی شبکه بلاکچینی سولانا (Solana) راهاندازی شده است و از این رو مقیاسپذیری بسیار بالایی دارد.
- آیا بونک (BONK) گزینه خوبی برای سرمایهگذاری است؟
بله… ارز دیجیتال بونک (BONK) یکی از میمکوینهای نویدبخش بازار است که از نوامبر 2023 میلادی تاکنون، روند رشد شگفتانگیزی داشته و ارزش بازار آن، در همین مدتزمان کوتاه از زیر 30 میلیون دلار، به بیش از 1.5 میلیارد دلار افزایش یافته است.
- نحوه خرید بونک در کوینکس چگونه است؟
برای خرید بونک در کوینکس، کافی است پس از شارژ حساب کاربری خود در این صرافی، به بخش بازار اسپات (Spot Trading) مراجعه کرده و جفت ارز معاملاتی بونک (BONK/USDT) را انتخاب و سپس سفارشتان را ثبت کنید. کلیه مراحل در متن مقاله بهصورت کامل با نکات و جزئیات آموزش داده شده است.
بدون دیدگاه